3 Replies Latest reply on Aug 25, 2015 11:41 PM by Cesar Badilla

    When I play Youtube or Media Player Classic Using Intel HD QuickSync my video GLITCH.

    Devil_MoMo

      Right now i using Windows 10 i already install Codec K-Lite. When i play video at Window Media Player my video didn't appear only sound, and then i play my video at Media Classic K-Lite it's okay but when i click next it become glitch. One More when i play youtube video sometime it become glitch.
      This is my video ID :

      Video

      ID                          : 1

      Format                      : AVC

      Format/Info                 : Advanced Video Codec

      Format profile              : High 10@L5.1

      Format settings, CABAC      : Yes

      Format settings, ReFrames   : 16 frames

      Muxing mode                 : Header stripping

      Codec ID                    : V_MPEG4/ISO/AVC

      @glitch 4.pngThis is when i play video only sound .

       


          

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

      @glitch 3.png i'm using Media Classic when play my video when i click next my video became glitch only for few second.

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

      @glitch 2.pngWhen i play youtube Sometimes it glitch.

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

      glitch.png