4 Replies Latest reply on Aug 21, 2015 12:58 AM by Abishek

    [Question] Edison wifi external not connection when Alljoyn STD porting

    yehong

      I have a intel edison board(extenstion arduino).

      Now when I test wifi both ediosn and arduino uno, test is very well.

      But, resently I had work an alljoyn standard in edison board,

      And when alljoyn basic_service and basic_client binary files run, I have some error.

      error message

      BusAttachment started.

      RegisterBusObject succeeded.

         0.709 ****** ERROR NETWORK IpNameServiceImpl common/os/posix/Socket.cc:346 | Binding (sockfd = 32) to 0.0.0.0 5353: 98 - Address already in use: ER_OS_ERROR

         0.710 ****** ERROR IPNS    IpNameServiceImpl .../IpNameServiceImpl.cc:1093 | CreateMulticastSocket(): bind(0.0.0.0) failed: ER_OS_ERROR

         0.711 ****** ERROR NETWORK IpNameServiceImpl common/os/posix/Socket.cc:346 | Binding (sockfd = 32) to 0.0.0.0 5353: 98 - Address already in use: ER_OS_ERROR

         0.712 ****** ERROR IPNS    IpNameServiceImpl .../IpNameServiceImpl.cc:1093 | CreateMulticastSocket(): bind(0.0.0.0) failed: ER_OS_ERROR

         0.713 ****** ERROR NETWORK IpNameServiceImpl common/os/posix/Socket.cc:346 | Binding (sockfd = 32) to :: 5353: 98 - Address already in use: ER_OS_ERROR

         0.713 ****** ERROR IPNS    IpNameServiceImpl .../IpNameServiceImpl.cc:1102 | CreateMulticastSocket(): bind(::) failed: ER_OS_ERROR

         0.714 ****** ERROR NETWORK IpNameServiceImpl common/os/posix/Socket.cc:346 | Binding (sockfd = 32) to 0.0.0.0 5353: 98 - Address already in use: ER_OS_ERROR

         0.714 ****** ERROR IPNS    IpNameServiceImpl .../IpNameServiceImpl.cc:1093 | CreateMulticastSocket(): bind(0.0.0.0) failed: ER_OS_ERROR

      Connect to 'null:' succeeded.

         0.723 ****** ERROR NETWORK IpNameServiceImpl common/os/posix/Socket.cc:346 | Binding (sockfd = 36) to 0.0.0.0 5353: 98 - Address already in use: ER_OS_ERROR

         0.723 ****** ERROR IPNS    IpNameServiceImpl .../IpNameServiceImpl.cc:1093 | CreateMulticastSocket(): bind(0.0.0.0) failed: ER_OS_ERROR

         0.724 ****** ERROR NETWORK IpNameServiceImpl common/os/posix/Socket.cc:346 | Binding (sockfd = 36) to 0.0.0.0 5353: 98 - Address already in use: ER_OS_ERROR

         0.724 ****** ERROR IPNS    IpNameServiceImpl .../IpNameServiceImpl.cc:1093 | CreateMulticastSocket(): bind(0.0.0.0) failed: ER_OS_ERROR

         0.725 ****** ERROR NETWORK IpNameServiceImpl common/os/posix/Socket.cc:346 | Binding (sockfd = 36) to :: 5353: 98 - Address already in use: ER_OS_ERROR

      org.alljoyn.Bus.FindAdvertisedName ('org.alljoyn.bus.samples.chat.test') succeeded.

      Waited 0 seconds for JoinSession completion.

         0.727 ****** ERROR IPNS    IpNameServiceImpl .../IpNameServiceImpl.cc:1102 | CreateMulticastSocket(): bind(::) failed: ER_OS_ERROR

         0.727 ****** ERROR NETWORK IpNameServiceImpl common/os/posix/Socket.cc:346 | Binding (sockfd = 31) to 0.0.0.0 5353: 98 - Address already in use: ER_OS_ERROR

         0.727 ****** ERROR IPNS    IpNameServiceImpl .../IpNameServiceImpl.cc:1093 | CreateMulticastSocket(): bind(0.0.0.0) failed: ER_OS_ERROR

      Waited 1 seconds for JoinSession completion.

      Waited 2 seconds for JoinSession completion.

       

      That's socket issue? or edison wifi firewall issue?

      Although I try some issue, I can't solution about that error message in edison board.

      I hope Someone help me.