2 Replies Latest reply on Jul 30, 2014 1:50 PM by AlexT_Intel

    Function failed: do_compile

    RadhikaMV

      Hi all,

       

      I am facing the do_compile issue when build the image $bitbake image-full.

       

      | AutoGen aborting on signal 11 (Segmentation fault) in state OPTIONS

      | ./mk-agen-texi.sh: line 243: 10404 Aborted                 (core dumped) ${cmd}

      | leaving /home/administrator/projects/iot/galileo/meta-clanton_v1.0.1/yocto_build/tmp/work/x86_64-linux/autogen-native/5.12-r3/build/doc/ag-texi-9212.d in place

      | make[2]: *** [agdoc.texi] Terminated

      | make[2]: Leaving directory `/home/administrator/projects/iot/galileo/meta-clanton_v1.0.1/yocto_build/tmp/work/x86_64-linux/autogen-native/5.12-r3/build/doc'

      | make[1]: *** [all-recursive] Error 1

      | make[1]: Leaving directory `/home/administrator/projects/iot/galileo/meta-clanton_v1.0.1/yocto_build/tmp/work/x86_64-linux/autogen-native/5.12-r3/build'

      | make: *** [all] Error 2

      | ERROR: oe_runmake failed

      | ERROR: Function failed: do_compile (see /home/administrator/projects/iot/galileo/meta-clanton_v1.0.1/yocto_build/tmp/work/x86_64-linux/autogen-native/5.12-r3/temp/log.do_compile.2943 for further information)

      ERROR: Task 1165 (/home/administrator/projects/iot/galileo/meta-clanton_v1.0.1/poky/meta/recipes-devtools/autogen/autogen-native_5.12.bb, do_compile) failed with exit code '1'

       

       

      Can anyone suggest the solution??