1 Reply Latest reply on Jul 25, 2014 1:01 PM by joe_intel

    pc does not boot/no display/output [tried everything],is my processor dead??

    DR34M

      so its been a month now and i am suffering from no boot in my pc. so let me start from the beginning:-so its been a month now and i am suffering from no boot in my pc. so let me start from the beginning:- i purchased new motherboard and was installing drivers on win 8.1. in the background i was uninstalling visual studios and suddenly when i was asked to reboot i did it.now it doesn't start at all!i wonder if my processor is dead,but how!!!? the fans and lights are working but i get no output at all! i tried to use my older motherboard and it didn't work. i contacted intel and they said its the board so i replaced my new mobo with the same model and its still the same thing. things i tried: bread boarding clearing cmos removing battery etc. bios recovery update using a different psu,ram,etc i dont get any beeps even when i dont connect the rams. spec- core i5 2400 intel dh77eb corsair gs 800 kingston hype x 4 gb ram i purchased new motherboard and was installing drivers on win 8.1. in the background i was uninstalling visual studios and suddenly when i was asked to reboot i did it.now it doesn't start at all!i wonder if my processor is dead,but how!!!? the fans and lights are working but i get no output at all! i tried to use my older motherboard and it didn't work. i contacted intel and they said its the board so i replaced my new mobo with the same model and its still the same thing. things i tried: bread boarding clearing cmos removing battery etc. bios recovery update using a different psu,ram,etc i dont get any beeps even when i dso its been a month now and i am suffering from no boot in my pc. so let me start from the beginning:- i purchased new motherboard and was installing drivers on win 8.1. in the background i was uninstalling visual studios and suddenly when i was asked to reboot i did it.now it doesn't start at all!i wonder if my processor is dead,but how!!!? the fans and lights are working but i get no output at all! i tried to use my older motherboard and it didn't work. i contacted intel and they said its the board so i replaced my new mobo with the same model and its still the same thing. things i tried: bread boarding clearing cmos removing battery etc. bios recovery update using a different psu,ram,etc i dont get any beeps even when i dont connect the rams. spec- core i5 2400 intel dh77eb corsair gs 800 kingston hype x 4 gb ramont connect the rams. spec- core i5 2400 intel dh77eb corsair gs 800 kingston hype x 4 gb ram