0 Replies Latest reply on Apr 20, 2009 4:17 PM by anotherday

    token ring cable disconnected?

    anotherday

      Hi everyone,

      I have an acer 6935G,windows vista home premium SP1,Intel (R) Wireless WiFI link 5100

      driver version 12.0.0.73

      I connect to the internet via a VAG354G linksys modem/router

      Since i have got that laptop,the windows system event log reads:

       

       

      Log Name:      System
      Source:        NETw5v32
      Date:          4/11/2009 11:34:22 AM
      Event ID:      5033
      Task Category: None
      Level:         Warning
      Keywords:      Classic
      User:          N/A
      Computer:      Laure-PC
      Description:
      Intel(R) Wireless WiFi Link 5100 : The network adapter has detected that the token ring cable is disconnected  from the network adapter. Please reconnect the cable.
      Event Xml:
      <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
        <System>
          <Provider Name="NETw5v32" />
          <EventID Qualifiers="32768">5033</EventID>
          <Level>3</Level>
          <Task>0</Task>
          <Keywords>0x80000000000000</Keywords>
          <TimeCreated SystemTime="2009-04-11T09:34:22.448Z" />
          <EventRecordID>7778</EventRecordID>
          <Channel>System</Channel>
          <Computer>Laure-PC</Computer>
          <Security />
        </System>
        <EventData>
          <Data>\Device\NDMP4</Data>
          <Data>Intel(R) Wireless WiFi Link 5100</Data>
          <Binary>000008000200380000000000A91300800000000000000000000000000000000000000000000000004D4D414310020000</Binary>
        </EventData>
      </Event>

       

      Let's it's only a matter of personnal curiosity because all is working fine,I have a PB laptop connected wirelessly and sometimes the acer 9920 of my daughter or some old acer laptop of my son,the network works fine for all computers (each pc can share files with any of the others),just wondering about that event.

       

      I tried the TCP/IP stack repair options for vista    as advised on another forum http://forums.techguy.org/networking/815351-token-ring-cable-disconnected.html

      no joy

       

      Anyone got an idea?