0 Replies Latest reply on Oct 1, 2012 9:01 PM by Michael Shaw

    Problem with graphics adapter on an Intel Desktop Board DH67CLB3

    Michael Shaw

      Hello all,

       

      I recently built my own computer using the following specs:

      Cooler Master Elite 430 Mid Tower Computer Case with All-Black Interior

      Cooler Master eXtreme Power Plus 500w Power Supply

      Cooler Master SickleFlow 120mm Blue LED Computer Case Fan

      Corsair Cooling Hydro-Series All-in-One High-Performance Liquid CPU Cooler

      Corsair Vengeance 8 GB DDR3 RAM

      Intel Core i7 2700K Quad-Core CPU 3.5 GHz 8 MB Cache

      Intel Desktop Board DH67CLB3 Motherboard

      Evga GeForce GT 430 GPU 1024 MB DDR3

      Western Digital 1 TB WD Blue SATA III HDD

      TP-Link TL-WN951N 300Mbps Wireless N PCI Adapter

      Lite-On LightScribe 24X SATA DVD+/-RW Dual Layer Drive

      Windows 7 Professional x64

       

      I am now having a problem with the graphics adapter.  The computer simply does not recognize it.  I tried to install the drivers for the graphics card, but it gives me an error that it cannot find the graphics card.  I then tried to install the drivers for the Intel Graphics Media Accelerator using the CD that came with the motherboard, and it failed.  I tried using the driver on Intel's website, but it gave me an error and said that my system does not meet the requirements.  I ensured that I did download the Windows x64 bit driver.  I have a signal sent to the monitor when it is connected to the output on the GPU, but not when it is connected to the motherboard.  Furthermore, the fan on the GPU works.  Please help!