2 Replies Latest reply on Feb 23, 2009 8:57 AM by rawnet

    PT_STATUS_INVALID_PT_MODE: Command is not permitted in current operating mode.

      Hi,

       

      I've set up Intel AMT SCS and now I'm trying to connect one machine to it, but when I run the Activator utility I'm getting such an output:

       

      >activator /s https://server.somedomain.net/amtscs_rcfg /o OU=IntelAMT,DC=somedomain,DC=net /p 7 /c /h

       

       

       

      Step Into: CheckAMT

      Connected to HECI driver, version: 3.0.30.1086

       

      BIOS Version: 786F1 v01.04

       

       

      Intel AMT code versions:

      Flash:                   3.0.1

      Netstack:                3.0.1

      AMTApps:                 3.0.1

      AMT:                     3.0.1

      Sku:                     14

      VendorID:                8086

      Build Number:            1104

      Recovery Version:        3.0.1

      Recovery Build Num:      1104

      Legacy Mode:             False

       

       

      Setup and Configuration:    

      In process

       

      Setup and Configuration TLS Mode:

      PSK

      Step Into: CheckPKIPPSPIDStatus

      Connected to HECI driver, version: 3.0.30.1086

      Step out: CheckPKIPPSPIDStatus error 0

      Step Into: CSCSER::PerformSCSRemoteConfiguration

      Step Into: CSCSER::SCSSetAMTIdentity

      AMT version: 3.0 Step Into: StartConfiguration

       

      BIOS Version: 786F1 v01.04

       

       

      Intel AMT code versions:

      Flash:                   3.0.1

      Netstack:                3.0.1

      AMTApps:                 3.0.1

      AMT:                     3.0.1

      Sku:                     14

      VendorID:                8086

      Build Number:            1104

      Recovery Version:        3.0.1

      Recovery Build Num:      1104

      Legacy Mode:             False

       

       

      Setup and Configuration:    

      In process

       

      Intel AMT Mode:   

      Non Legacy

       

      Remote Configuration:

      enabled

       

      Setup and Configuration TLS Mode:

      PSK

       

      PT_STATUS_INVALID_PT_MODE: Command is not permitted in current operating mode.

      Activate Intel AMT configuration:

      failure

      PT_STATUS_INVALID_PT_MODE: Command is not permitted in current operating mode.Step Into: StartConfiguration

      Step out: StartConfiguration error 3

      After StartConfiguration 3

      Retrieved PID from the machine. Pid is 35HM3WFT

      Connect to gandalf.delfopl.magnetto.net: at port: 9971:Sent hello message successfully!

      Connect to gandalf.delfopl.magnetto.net: at port: 9971:Sent hello message successfully!

      Connect to gandalf.delfopl.magnetto.net: at port: 9971:Sent hello message successfully!

      Exit with code 0

      All operations succeeded; interface opened.






      and at SCS console the station connects to right profile (id 7)  but is in "not configured" status.

       

      Any suggestions?

       

      PS. Sorry for my English, I'm still learning