3 Replies Latest reply on Jan 30, 2018 5:36 PM by N.Scott.Pearson

    Good fps but bad performance

    cAMPIOTI

      May seem contradictory, but that is what has driven me crazy.

      I have a problem about 3 months, and I've done a thousand things to try to solve, and nothing solves it. A little less than 2 years I set up my PC, perfect, everything was running perfectly, after a while, all games were bad, with no flowing mouse, something like playing games in the background, the markers mark a FPS pretty good, but the impression I have when playing, is that it is VERY inferior to that mark. The PC does not give a signal, even a lock, perfect temperature, this is driving me crazy ... I've done everything I could and could not do, first I switched the HD to an SSD, I got no results. I replaced the motherboard and RAM, nothing. I bought a 1060 6GB, and to get me finished, continue with the problem. I formatted several times, I tested play without any program installed on the PC, as it could be conflict, and no results. I swapped mouse, monitor, mousepad and even the line filter. I'm about to give up on this computer, because I already spent what I did not have, believe me. Only pieces that I did not change were: Font and Processor. Have you seen anything like this, can you be my processor? I believe that source does not affect performance.

      All my drivers are up to date. I used a b85m-e / br when the problem started, and switched to a b85-g43 from msi (new) and nothing was solved. As for the test without the video card, I did the test in some light games, and all of them got a heavy "sensibility" on the mouse, and if I increase the sensitivity, I totally lose the precision, the aim is uncontrollable when i move. I'm sure it's not the mouse, because I already tested 3 different ones.

      Thanksm sorry my bad English.


      Specs:
      i7 4790
      GTX 1060 6GB Zotac (had a 770 windforce)
      MOBO MSI B85M-G43
      1x8GB RAM DDR3 1600mhz hyperX
      SSD 240GB Kingston
      1.5TB HD