2 Replies Latest reply on May 26, 2017 8:10 AM by Intel Corporation

    Win10-64 system with 128gb SSD600p drive and a 2T raid issue.

    T_V

      i have an asus Win10 system with 128gb SSD600p M2 drive and a 2T raid installed.  Initially i set up Win10 on the SSD but did not like the way it worked so i reformatted the system with Win10 on the 2T raid.  Now i can't get the SSd to appear as a suitable drive.  The SSD toolbox sees it but Win Disk Manager does not.

        • 1. Re: Win10-64 system with 128gb SSD600p drive and a 2T raid issue.
          Intel Corporation
          This message was posted on behalf of Intel Corporation

          Hello T_V,

           

          We understand you're having issues getting your Intel® SSD 600p Series to be recognized. In order to better assist you, we would like some more information:

           

          1. Are you unable to see the 600p in Disk Management (diskmgmt.msc) or Device Manager (devmgmt.msc)?
          2. Which version of the Intel® SSD toolbox are you using?
          3. What is the firmware version of your drive?
          4. Did you perform a secure erase/low-level format on the drive? If so, what method or tool did you use?
          5. Are you able to detect the drive using diskpart (Command Prompt (admin) > diskpart > list disk)
          6. What is the brand and model of your computer or motherboard?

           

          We look forward to hearing back from you.

           

          Best regards,
          Carlos A.

          • 2. Re: Win10-64 system with 128gb SSD600p drive and a 2T raid issue.
            Intel Corporation
            This message was posted on behalf of Intel Corporation

            Hello T_V,

            We haven't heard back from you in a while, has your issue been resolved?

            Best regards,
            Carlos A.