6 Replies Latest reply: Mar 19, 2014 3:43 AM by Rosario RSS

    S1200BTLR: Active System Console "Data is being retrieved, Please retry"...

    bryce s

      Hi,

       

      I have a S1200BTLR motherboard with E3-1280 V2 and 16Gb ram.

      Everything appears to be running fine with Server 2008 r2 sp1 64bit (enterprise edition).

       

      However, I can't get the Intel Active System Console to work (I'm only trying to run it on the local machine).

      When I logon it forever says "Data is being retrieved, Please retry".The documentation says it normal to get this message for a short while, but my installation never moves beyond this.

      I've tried uninstalling and re-installing, several times, using version from the CD that came with motherboard (\software\windows\asc\asc_x64.exe), and latest download from Intel (IASC-5.0-Build15_Windows.zip).

      Nothing seems to help.

       

      I've updated all the bios and firmware:

      Bios Version: S1200BT.86B.02.00.0037

      Build date: 05/30/2012

      BMC Firmware Version: 1.14.3503

      SDR Version: SDR Package 1.14

      ME Firmware Version: 2.2.0.36.

       

      Can anyone help me with ideas to get this piece of software to work please?

       

      Thanks,

      Bryce Stenberg

      IT Department

      Harness Racing New Zealand Inc.

        • 1. Re: S1200BTLR: Active System Console "Data is being retrieved, Please retry"...
          Dan_O

          The only note I see in the readme is:

          IASC needs several minutes to collect system data when ran for the first time, it may show

          information “data is being retrieved, please retry”. This is normal operation,  re-login to IASC

          to retry. Also check the hostname resolution on the server to include the domain name server

          setting or hosts file configuration. 

           

          from

          ActiveSystemConsole_Release_Notes

          • 2. Re: S1200BTLR: Active System Console "Data is being retrieved, Please retry"...
            inezm

            I had the same problem - I had first installed RAID Web Console, and that was the problem. After removal of both software and then I installed first ASC, everything was ok. After I installed RAID Web Console, everything was fine too.

            • 3. Re: S1200BTLR: Active System Console "Data is being retrieved, Please retry"...
              lukval

              Hello,

               

              I have the same problem when connecting (locally or remotely) to ASC website. Every time I see the "Data is being retrieved, Please retry" message. Waiting doesn't helped. Connecting with IE9 or Firefox

               

              System Information (S1200BTL):

              RMM Status :     Intel(R) RMM installed

              Device (BMC) Available :     Yes

              BMC FW Build Time :     May 25 2012 10:20:47

              BMC FW Rev :     01.14

              Boot FW Rev :     00.03

              SDR Package Version :     SDR Package 1.14

              Mgmt Engine (ME) FW Rev :     02.02.00.049

               

               

              Some logs (C:\Program Files (x86)\Intel\ASC\logs), after services (Appcore, IASCServiceManager) reboot.

               

              error.log

              ---------

              2012-07-19 15:55:12: (log.c.172) server started

              2012-07-19 15:55:12: (mod_fastcgi.c.1365) --- fastcgi spawning local

                  proc: C:/ASC/PHP/php-cgi.exe

                  port: 521

                  socket

                  min-procs: 1

                  max-procs: 1

              2012-07-19 15:55:12: (mod_fastcgi.c.1390) --- fastcgi spawning

                  port: 521

                  socket

                  current: 0 / 1

              2012-07-19 15:55:12: (mod_fastcgi.c.1087) the fastcgi-backend C:/ASC/PHP/php-cgi.exe failed to start:

              2012-07-19 15:55:12: (mod_fastcgi.c.1091) child exited with status 0 C:/ASC/PHP/php-cgi.exe

              2012-07-19 15:55:12: (mod_fastcgi.c.1094) If you're trying to run your app as a FastCGI backend, make sure you're using the FastCGI-enabled version.

              If this is PHP on Gentoo, add 'fastcgi' to the USE flags.

              2012-07-19 15:55:12: (mod_fastcgi.c.1398) [ERROR]: spawning fcgi failed.

              2012-07-19 15:55:12: (server.c.932) Configuration of plugins failed. Going down.

              2012-07-19 15:55:15: (log.c.172) server started

              2012-07-19 15:55:15: (mod_fastcgi.c.1365) --- fastcgi spawning local

                  proc: C:/ASC/PHP/php-cgi.exe

                  port: 521

                  socket

                  min-procs: 1

                  max-procs: 1

              2012-07-19 15:55:15: (mod_fastcgi.c.1390) --- fastcgi spawning

                  port: 521

                  socket

                  current: 0 / 1

               

              asclogfile.log

              --------------

              07/19/12 16:00:58 1504:3808 policyservice.exe exited abruptly

               

               

              Any ideas?

               

              Lukas

               

               

              EDIT:

              When installed new server 2008 r2 with ASC v5.5 (before Intel WRC2 installation) and connecting from windows XP with IE8 I have found some script warnings on the ASC site:

               

              Webpage error details

               

              User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729)

              Timestamp: Thu, 26 Jul 2012 06:46:39 UTC

               

               

              Message: Object required

              Line: 856

              Char: 4

              Code: 0

              URI: https://server:9393/asc/ajaxmsg.js

               

               

              Message: Object required

              Line: 210

              Char: 13

              Code: 0

              URI: https://server:9393/asc/main.js

               

               

              Message: Object required

              Line: 856

              Char: 4

              Code: 0

              URI: https://server:9393/asc/ajaxmsg.js

              .

              .

              .

              ...Line: 856 & Char: 4 repeating...

              .

              .

              Message: Object required

              Line: 856

              Char: 4

              Code: 0

              URI: https://server:9393/asc/ajaxmsg.js

              • 5. Re: S1200BTLR: Active System Console "Data is being retrieved, Please retry"...
                toshik

                The same problem with ASC and S1200BTL. Any ideas?

                • 6. Re: S1200BTLR: Active System Console "Data is being retrieved, Please retry"...
                  Rosario

                  I also have the same problem with a S1200BTLR. Any news or solutions for diesese problem?