Currently Being Moderated

Allemaal leuk die symposia en evenementen. Leuke sprekers, mooie verhalen (waarvan je je altijd weer blijft afvragen of het nou wel echt zo mooi is als daar verteld wordt), lekkere hapjes, prima drankje en iedereen die wat stoelen naast zich vrij heeft.

Lekkere onderbreking van de dagelijkse sleur. We gaan even wat nieuwe dingen bekijken en ‘inspiratie opdoen’. Na afloop  voelen we ons vol energie en fantastische nieuwe ideeen.

Maar dan. Er komt een moment dat aan dit magisch moment een einde komt. Meestal ligt dat vrij snel na de 1e koffie op de dag erna. De orde van de dag zorgt voor orde en regelmaat. We worden opgeslokt door wat we altijd al deden, hoe we het altijd al deden.

Het blijkt in de praktijk bijzonder moeilijk om veranderingstrajecten succesvol te maken, buiten het feit dat het al moeilijk is om ze te starten. Er is eenvoudigweg geen tijd voor! Heel benieuwd ben ik naar het effect van het TEDx event volgende week maandag 2 april. TEDx heeft als thema ‘The Future of Health’. Toekomst die ons als muziek in de oren moet gaan klinken. Ik ben benieuwd of het een pakkend deuntje gaat worden; ik hou je op de hoogte. Als ik dinsdagmiddag nog neurie dan heeft het al effect gehad. Om de mening van het veld te polsen heb ik een poll gestart; ik ben benieuwd hoe jullie ertegenaan kijken!

Klik hier en ga naar LinkedIn om jouw stem uit te brengen!

Comments

Filter Blog

By author:
By date:
By tag: