Intel wil graag haar Intel IT Galaxy Nederland community uitbreiden en is voor 2011 samen met Tweakers op zoek naar actieve en enthusiaste bloggers voor Intel IT Galaxy Nederland.

 

Heb je daar zin, dan is dit je kans! Lees zeker verder, want er is nog meer!

 

blogger wanted it galaxy nederland.jpg

 

Deze bloggerspeurtocht loopt tot en met 8 december 2010. Voor de 10 finaal geselecteerden organizeren we op 15 december alvast een exclusieve rondleiding in het distributiecentrum van Intel op Schiphol-Rijk. Vanuit dit distributiecentrum voorziet Intel heel Europa, het Midden- Oosten en Afrika van producten. Het gaat dan niet alleen om processoren maar ook om moederborden, SSD's en server barebones die vanuit Schiphol-Rijk worden gedistribueerd.

 

Na de rondleiding is er ook een exclusief vragenuur met Henk Heusdens, de directeur Operations en Henk van den Eekhout, director Enterprise Solutions. Daarnaast zijn er ook drie Technical Solutions Specialists aanwezig van Intel waaraan je al je vragen kunt stellen.

 

Een unieke kans voor een exclusief kijkje achter de schermen bij Intel!

 

http://crew.tweakers.net/FAQ/ST/ITgalaxynl_overall_site%20(Custom).jpg

 

Hoe kun je je aanmelden als kandidaat IT Galaxy Nederland blogger en kans maken op deze rondleiding en meet&greet?

 

Registreer je op deze site en stuur vervolgens je username, emailadres en motivatie (max. 200 woorden) naar intel@tweakers.net.

 

De actie loopt van 15 november tot woensdag 8 december, waarna de 10 winnaars op vrijdag 10 december bekend worden gemaakt. De rondleiding zelf vindt plaats op woensdag 15 december. De winnaars zullen persoonlijk worden geinformeerd en er zal een bericht verschijnen op de topic op het Tweakers Forum.

 

Wie weet tot ziens op 15 december!

Filter Blog

By author:
By date:
By tag: